Bănci și Asigurări

Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii România: Dacă ne uităm la piaţă, nu doar în România, o subscriere full digitalizată prin inteligenţă artificială este încă la un nivel aspiraţional

Andreea Pipernea, CEO al NN Pensii România: Dacă ne...

Autor: Mircea Nica

19.11.2020, 17:45 242

♦ Ales Tausche, chief insurance officer Generali România: Văd o zonă nelimitată de implementare a tehnologiei în industria asigurărilor. Pentru zona de property şi casualty, acolo lucrurile ar trebui să fie foarte rapide.

Subscrierea full digitalizată prin inteligenţă artificială este încă la un nivel aspiraţional pentru că trebuie să facă parte dintr-o digitalizare a mai multor procese, a spus Andreea Piper­nea, CEO NN Pensii România, în ca­drul evenimentului FinVision, orga­nizat de FintechOS.

„Dacă ne uităm la piaţă, nu doar în România, a avea o subscriere full digi­talizată prin inteligenţă artificială este ceva ce încă este aspiraţional. Sunt câteva motive pentru asta. Nu te poţi gândi la subscriere în izolare. Trebuie să facă parte dintr-o digitalizare a altor procese de asemenea,“ a spus Andreea Pipernea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO