Bănci și Asigurări

Angajaţii din bănci se întorc la muncă în sistem hibrid. Revenirea în birouri depinde de evoluţia pandemiei. BCR: Începând din 14 iunie, colegii noştri din sediile centrale vor reveni progresiv la locurile de muncă, într-un sistem de rotaţie ce presupune o prezenţă fizică de cel mult o treime din fiecare echipă şi o săptămână de lucru la birou, două de acasă

Angajaţii din bănci se întorc la muncă în sistem...

Autor: Ramona Cornea

02.06.2021, 19:10 331

ING Bank România: Vom implementa un model hibrid de lucru pentru revenirea la birou. În funcţie de măsurile adoptate de guvern, de feedbackul colegilor noştri şi de evoluţia pandemiei, sperăm că la sfârşitul verii vom începe să creştem gradual procentul de angajaţi prezenţi la birou.

Angajaţii din două dintre cele mai mari bănci din România vor reveni la muncă într-un sistem de lucru hibrid, adică vor lucra câteva zile pe săptămână de acasă şi câteva zile de la birou.

BCR, a doua cea mai mare bancă din sistemul bancar din România, are 6.135 de angajaţi în acest moment, iar aproximativ 80% dintre angajaţii din centrala băncii lucrează de acasă la ora actuală.

„În reţeaua de sucursale, 70% dintre co­legi sunt prezenţi la birou, iar 30% muncesc de acasă, în rotaţii de câte 2 săptămâni. Înce­pând din 14 iunie, colegii noştri din sediile cen­trale vor reveni progresiv la locurile de muncă, într-un sistem de rotaţie ce presu­pune o prezenţă fizică de cel mult o treime din fie­ca­re echipă şi o săptămână de lucru la birou, do­uă de acasă. În reţeaua băncii, vom im­plementa de la aceeaşi dată un sistem de lu­cru hibrid, ce le va permite colegilor să lu­cre­ze în regim de teleworking câte o zi pe săptă­mână sau la câte două săptămâni“, au spus reprezentanţii BCR pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO