Bănci și Asigurări

Angajaţii din România pot să îşi cumpere pachete de asigurare de sănătate personalizate de pe platforma de beneficii extrasalariale Benefit, în urma unui parteneriat cu Metropolitan Life

Angajaţii din România pot să îşi cumpere pachete de...

Autor: Roxana Rosu

28.09.2022, 10:16 195

Angajaţii din România pot să îşi cumpere pachete de asigurare de sănătate de pe platforma de beneficii extrasalariale Benefit, în urma unui parteneriat cu Metropolitan Life.

Pachetele de asigurare de sănătate, disponibile utilizatorilor şi familiilor acestora, pot fi achiziţionate direct din platformă din bugetul alocat de către companii angajaţilor lor, experienţa fiind complet digitală şi simplificată.

„Sănătatea ocupă locul 4 în preferinţele angajaţilor în Top 10 beneficii flexibile, cu o pondere de 7.7%, conform studiului realizat anul acesta de Edenred România şi Benefit. Din acelaşi studiu reiese că Generaţia Y (26-40 de ani) este cea mai preocupată de achiziţionarea unor produse  din categoria „sănătate”. Preferinţele angajaţilor sunt atât de variate, încât standardizarea este aproape imposibilă, iar nevoia de flexibilizare a devenit obligatorie în ultimii ani”, spune Codruţ Nicolau, Director General Edenred România şi Benefit Systems.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO