Bănci și Asigurări

Antonios Mouzas, CEO Vista Bank: Investim 3 mil. euro în produse noi şi ţintim în continuare clienţii cu venituri de peste 5.000 lei net pe lună. Familia Vardinogiannis a adus 10 milioane de euro la capitalul Vista Bank în luna octombrie şi pregăteşte încă o majorare de capital la începutul lui 2020

Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank: Bugetul de investiţii este de 3 mi­lioane de euro pentru îmbunătăţirea siste­mului, internet şi mobile banking şi celelalte aplicaţii periferice.

Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank: Bugetul de investiţii este de 3 mi­lioane de euro pentru îmbunătăţirea siste­mului, internet şi mobile banking şi celelalte aplicaţii periferice.

Autor: Alex Ciutacu

25.10.2019, 13:50 682

Vista Bank, fosta Marfin Bank, a lansat în luna octombrie o nouă gamă de produse pentru clienţi, pliate pe noul model de business al băncii, prin care ţinteşte românii cu venituri nete lunare de peste 5.000 de lei, reprezentând o inves­tiţie de 3 milioane de euro.

„Venim cu dobânzi noi pentru produsele de economisire şi ne aliniem cu fintech-urile pentru a oferi experienţe mai bune clienţilor. De aceea le numim o nouă generaţie de produse. Bugetul de investiţii este de 3 mi­lioane de euro pentru îmbunătăţirea siste­mului, internet şi mobile banking şi celelalte aplicaţii periferice“, a spus Antonios Mouzas, CEO al Vista Bank.

El a reiterat ideea că prin poziţionarea băncii pe noua strategie ţinteşte clienţii cu venituri peste medie, care pot economisi şi care pot susţine un credit.

„Ţinta noastră este să atragem oameni care pot economisi sau pot lua credite. Acesta este segmentul ţintă, oamenii care pot economisi. Un client cu salariu mic, care nu poate economisi sau nu poate face împrumuturi nu este ţinta noastră. Ţintim clienţii cu venituri de circa 5.000 lei net pe lună. Nu vrem să fim bancă de mass market“, a explicat Mouzas.

Astfel, Vista Bank a lansat o nouă versiune pentru Vista Internet Banking, o nouă aplicaţie Vista Mobile Banking, noi carduri de debit contactless, patru pachete de cont curent şi soluţii de economisire pentru populaţie cu dobânzi de până la 4% pe an pentru 14 luni şi 4,2% pe an pentru 18 luni, pentru sume noi, spre exemplu. Mai mult, Vista va oferi de acum posibilitatea clienţilor să retragă bani de la bancomatul oricărei bănci cu comision de 0%, în cazul celor ce îşi încasează salariul în conturile băncii, alăturându-se astfel unor bănci precum CEC Bank şi ING Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO