Bănci și Asigurări

Antreprenorii care lucrează cu Banca Transilvania pot semna online contractele de credit şi actele adiţionale pentru împrumuturile fără garanţii imobiliare

Antreprenorii care lucrează cu Banca Transilvania pot...

Autor: Roxana Rosu

26.04.2022, 16:16 203

Antreprenorii care lucrează cu Banca Transilvania pot semna online, prin BT eSign, contractele de credit şi actele adiţionale pentru împrumuturile fără garanţii imobiliare.

Semnătura electronică este gratuită, iar semnatarii pot fi inclusiv persoane rezidente care nu sunt clienţi BT, dar care sunt co-debitori sau garanţi.

BT eSign a fost lansat în noiembrie 2021, iar până acum a fost în faza pilot. De atunci, peste 200 de clienţi care au folosit această soluţie au semnat peste 300 de contracte de credit şi acte adiţionale – pentru primirea, prelungirea sau restructurarea unui împrumut. 

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienţi şi linii de business în sectorul financiar.

BT are peste 19% cotă de piaţă, 3,6 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO