Bănci și Asigurări

ASF a desemnat câştigătorii noilor posturilor de conducere scoase la concurs

ASF a desemnat câştigătorii noilor posturilor de...

Autor: Adrian Dumitrache

25.03.2015, 19:39 364

Pentru poziţia de director la Direcţia Supraveghere şi Control din cadrul sectorului Asigurări - Reasigurări a fost desemnat câştigător Florin Golovatic.

Absolvent al Facultăţii de Finanţe, Bănci şi Contabilitate din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti, Glovovatic a ocupat succesiv, din 2010, poziţiile de director financiar al al UNIQA Asigurări de Viaţă şi director general şi preşedinte al Directoratului al UNIQA Asigurări.

Claudiu Emanuil Stănescu a fost numit director al Direcţiei Financiar - Administrative. În ultimii patru ani, el a activat în cadrul FNGCIMM în diferite poziţii de management.

Stănescu este licenţiat al Facultăţii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Poziţia de şef al Serviciul de Management al Portofoliului de Proiecte (PMO) din cadrul Direcţiei Operaţiuni şi IT a revenit Elenei Luminiţa Zorlescu.

Anterior, ea a coordonat proiecte şi echipe de manageri de proiecte în instituţii bancare precum Raiffeisen, BRD şi BCR. A absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Cibernetică şi Informatică Economică.

Bogdan Gabriel Frîncu a fost numit în poziţa şef al Serviciului Administrativ şi Logistică din cadrul Direcţiei Financiar - Administrativă.

Din anul 2013 activează în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară unde a coordonat mai multe servicii, precum Secretariatul Tehnic, Serviciul Achiziţii şi Gestiuni şi Serviciul Administrativ.

El a absolvit Universitatea Politehnică Bucureşti, Facultatea de Energetică.

Pentru poziţia de Şef Serviciu la Serviciul Supraveghere Prudenţială, Direcţia Supraveghere şi Control, Sectorul Instrumente şi Investiţii Financiare nu au existat candidaturi eligibile şi procesul de recrutare va fi reluat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO