ASF a înfiinţat un grup de lucru pentru susţinerea inovaţiei tehnologice în asigurări

20 apr 2018 Autor: Mediafax

Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a decis să înfiinţeze unui grup de lucru - InsurTech Hub - care are ca principal scop susţinerea inovaţiei tehnologice în domeniul asigurărilor. 

„În vederea susţinerii dezvoltării controlate a activităţilor de inovaţie din punct de vedere tehnologic pe piaţa asigurărilor, care sunt din ce în ce mai frecvente la nivel mondial, atât Autoritatea Europeană în Asigurări şi Pensii Private, cât şi o serie de autorităţi naţionale de reglementare şi supraveghere financiară şi-au constituit echipe dedicate FinTech/InsurTech. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
asigurari
, inovatie
, sustinere
, autoritate
, grup
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide