Bănci și Asigurări

ASF a mai prelungit mandatele a doi membri din conducerea BCR Asigurări de Viaţă. Daniela Niculina Vasile şi Octavian Cosenco au primit undă verde de la ASF pentru noi mandate ca membri ai directoratului BCR Asigurări de Viaţă VIG

Daniela Niculina Vasile şi Octavian Cosenco

Daniela Niculina Vasile şi Octavian Cosenco

Autor: Mircea Nica

14.06.2022, 10:30 200

♦ Daniela Niculina Vasile ocupă poziţia de Chief Financial Officer (CFO) în cadrul BCR Asigurări de Viaţă VIG din octombrie 2013 şi până în prezent l Octavian Cosenco lucrează la BCR Asigurări de Viaţă VIG din vara anului 2015 până în prezent, fiind chief risk officer, membru al directoratului.

Daniela Niculina Vasile şi Octavian Cosenco au primit aprobările din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a continua ca membri ai directoratului societăţii BCR Asigurări de Viaţă VIG, potrivit informaţiilor transmise de ASF. Autoritatea de Supraveghere a transmis că a autorizat aprobarea Danielei-Niculina Vasile „pentru un nou mandat în calitate de membru al directoratului la societatea BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group“ şi aprobarea lui Octavian Cosenco „pentru un nou mandat în calitate de membru al directoratului la societatea BCR Asigurări de Viaţă Vienna Insurance Group“.

Daniela Niculina Vasile ocupă poziţia de CFO (Chief Financial Officer) în cadrul BCR Asigurări de Viaţă din luna octombrie 2013 până în prezent. Şi-a început cariera în 1999 ca auditor în cadrul KPMG România, poziţie în care a stat 3 ani şi 5 luni, urmând ca în 2003 să preia funcţia de CFO în cadrul Garanta Asigurări. Ulterior, în perioada 2006-2010 ea a ocupat funcţia de deputy general manager şi CFO în cadrul Clal Romania Asigurări-Reasigurări, iar din luna februarie 2010 până în luna noiembrie 2012 a ocupat diverse funcţii de conducere la compania Aviva România, potrivit informaţiilor de pe platforma socială LinkedIn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO