Bănci și Asigurări

ASF şi-a făcut conturi pe Instagram, Twitter şi Tik-Tok, după ce anul trecut a lansat site-ul studiifinanciare.ro, care conţine ”analizele unui grup de experţi”

ASF şi-a făcut conturi pe Instagram, Twitter şi...

Autor: Roxana Rosu

17.01.2023, 16:42 266

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) anunţă că şi-a deschis propriile conturi pe reţelele de socializare Instagram, Twitter şi Tik-Tok, după ce anul trecut a lansat, împreună cu Institutul de Studii Financiare, site-ul www.studiifinanciare.ro, prezentat ca un integrator de conţinut pentru pieţele financiare non-bancare.

ASF era deja prezentă pe Facebook,Linkedin, şi Youtube.

”Vă invităm aşadar să ne urmăriţi şi pe reţelele de socializare, unde avem un conţinut variat, în format text, imagine şi video, care se adresează atât publicului larg, interesat de noţiuni ce privesc pieţele financiare non-bancare, cât şi specialiştilor”, se arată în comunicatul Autorităţii.

Site-ul www.studiifinanciare.ro este lansat ca o sursă  de informaţii pentru jurnalişti, analişti, cât şi public şi conţine analizele unui grup de experţi care semnează ”materiale editoriale de actualitate ce acoperă evoluţii macroeconomice şi financiare locale şi internaţionale”.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO