Bănci și Asigurări

Asigurarea Casco de la Generali poate fi încheiată online din noiembrie

Asigurarea Casco de la Generali poate fi încheiată...

Autor: Mircea Nica

09.11.2021, 00:00 112

Asigurarea Casco de la Generali România poate fia ccesat de către proprietarii de autoturisme persoane fizice şi juridice de pe site-ul companiei, fără a mai fi necesară asistenţa unui reprezentant al Generali, potrivit informaţiilor transmise de asigurător. Pentru a încheia poliţa, clienţii trebuie să parcurgă câteva etape simple ce constau în obţinerea unei oferte, identificarea şi evaluarea foto a vehiculului şi emiterea contractului. Dispozitivul recomandat este telefonul intelligent, dar poliţa paote fi încheiată şi de pe computerul personal sau de pe tabletă.

 „Întregul proces are ca scop o experienţă cât mai plăcută a clienţilor noştri, simplificând emiterea şi eliminând timpul necesar unei inspecţii de risc la faţa locului. Am reuşit să depăşim acest obstacol ñ efectuarea fotografiilor şi evaluarea fizică a maşinii - cu ajutorul unei soluţii bazate pe inteligenţă artificială şi ne bucurăm că am putut îmbunătăţi şi mai mult un produs care beneficiază deja de aprecierea clienţilor noştri“, a declarat Aleö Tausche, Chief Insurance Officer si Membru Directorat, Generali România. Pentru a încheia poliţa, clienţii trebuie să parcurgă câteva etape simple ce constau în obţinerea unei oferte, identificarea şi evaluarea foto a vehiculului şi emiterea contractului. Dispozitivul recomandat este telefonul intelligent, dar poliţa paote fi încheiată şi de pe computerul personal sau de pe tabletă.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO