Bănci și Asigurări

Asigurarea de sănătate de la BRD Asigurări de Viaţă devine disponibilă şi pentru companii cu 5 - 20 de angajaţi

Asigurarea de sănătate de la BRD Asigurări de Viaţă...

Autor: Claudia Medrega

27.08.2020, 00:01 191

BRD Asigurări de Viaţă a decis să extindă oferta de asigurări de sănătate şi pentru companiile cu 5 până la 20 de angajaţi, după ce oferta anterioară se adresa angajatorilor cu echipe formate din minimum 20 de angajaţi.

„Perioada recentă a atras mai mult decât de obicei atenţia angajatorilor asupra importanţei stării de sănătate a angajaţilor lor. În acest context, în care sănătatea a devenit o prioritate a realităţii actuale, am adaptat asigurarea de sănătate de grup existentă. Acum poate fi inclusă de companiile cu minimum 5 angajaţi în pachetul de beneficii oferite acestora. Păstrăm şi pentru această variantă de asigurare acoperirea în mod excepţional a riscului de spitalizare în cazul infectării cu COVID-19“,  a declarat Arnaud de la Hosseraye, director general al BRD Asigurări de Viaţă.

Asigurarea de sănătate BRD MedCare pentru întreprinderi mici şi mijlocii este disponibilă prin reţeaua de agenţii BRD, în 3 pachete de asigurare: esenţial, confort şi premium.

Fiecare dintre cele 3 pachete oferă angajaţilor acces la servicii medicale disponibile în interiorul spitalelor, în cadrul reţelei MedLife şi în afara acesteia, pentru spitalizare, intervenţii chirurgicale, naştere şi afecţiuni grave, precum şi servicii medicale în ambulatoriu oferite conform pachetului de asigurare selectat, prin decontare directă cu partenerul medical MedLife. Acestea cuprind: control medical anual preventiv, consultaţii de medicină generală şi de specialitate, analize de laborator, imagistică, proceduri medicale, recuperare medicală, vaccinări, servicii stomatologice conform pachetului de asigurare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO