Bănci și Asigurări

Asigurătorul de viaţă Aegon ţinteşte vânzări de 90 mil. lei până la finalul anului şi un profit operaţional de 15,7 mil. lei

Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România: Dorim se ne dezvoltăm în zona serviciilor legate de sănătate

Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România: Dorim se ne dezvoltăm în zona serviciilor legate de sănătate

Autor: Anelis Baciu

31.08.2018, 00:06 298
Aegon România, parte a grupului olan­dez cu acelaşi nume, şi-a propus să vândă poliţe de asigurare de viaţă în va­loare de 90 milioane de lei până la fina­lul acestui an.

În prima jumătatate din 2018 Aegon a înregistrat prime brute sub­scri­se de circa 40 milioane de lei, în creştere cu 14% faţă de aceeaşi perioadă a anu­lui trecut. Asigurătorul îşi vinde produ­sele în principal prin intermediul cana­lului de bancassurance şi în special prin intermediul unităţilor Băncii Transil­va­nia şi Alpha Bank.

„Suntem mulţumiţi de parcursul pe care l-am avut în primul semestru al anului. Ne-am concentrat pe consoli­da­rea parteneriatelor cu Banca Transil­va­nia şi Alpha Bank. În acelaşi timp, sun­tem bucuroşi că împreună cu par­te­nerii noştri putem oferi acum şi servicii pen­tru sănătate, mai concret, servicii de a doua opinie medicală. Acest serviciu oferă acces la o reţea internaţională de me­dici, pentru consult online de a doua opi­nie medicală. Totul se desfăşoară în lim­ba română, la preţuri extrem de accesibile. Dorim se ne dezvoltăm în zona serviciilor legate de sănătate“, a declarat Sînziana Maioreanu, CEO al Aegon România. Serviciul de a doua opinie medicală (second medical opi­nion) oferit de Aegon poate fi cum­părat cu 120 de lei pe an prin inter­me­diul sucursalelor Băncii Transilvania şi ale Alpha Bank. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO