Bănci și Asigurări

Asigurătorul Gothaer a ajuns la un capital social de 62,7 mil. lei, după o majorare de 2,9 mil. lei şi o reducere de 25 mil. lei

Asigurătorul Gothaer a ajuns la un capital social de...

Autor: Mircea Nica

14.09.2020, 11:00 136

Leslie Breer, CEO al companiei de asigurări Gothaer: În ciuda impactului pandemiei de COVID-19, suntem încrezători în viitor şi avem planurile pe care le vom sprijini cu toate resursele de care este nevoie pentru a le îndeplini.

Gothaer Asigurări, subsidiara lo­ca­lă a grupului german cu acelaşi nume, şi-a ma­jorat capitalul social cu 2,9 mil. lei la finalul anului 2019, dar în acelaşi timp a ope­rat şi o reducere de capital de 25 mil. lei, ajun­gând la un capital social de 62,7 mil. lei, con­form datelor publice ale Registrului Comerţului.

Majorarea de capital de circa 2,9 mil. lei a fost înregistrată la Registrul Comerţului în lu­na iulie 2020, cu toate că a fost operată la sfâr­şitul anului 2019, potrivit datelor publice. Pe de altă, parte, reducerea de capital a fost una tehnică pentru a se conforma legii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO