Bănci și Asigurări

Asigurătorul NN România îşi extinde portofoliul cu servicii de intermediere a creditelor ipotecare, în urma unui parteneriat cu ING Bank

Asigurătorul NN România îşi extinde portofoliul cu...

Autor: Cristina Bellu

01.11.2021, 12:11 469

NN România, unul dintre principalii jucători din piaţa asigurărilor de viaţă şi pensii private, anunţă că începând de astăzi, în parteneriat cu ING Bank, introduce intermedierea creditelor ipotecare în portofoliul de servicii oferite, completând pachetul de asigurări ataşate creditelor.

„Parteneriatul ING - NN este unul de lungă durată, ce vizează o varietate de produse şi servicii pe care le oferim împreună, precum asigurări de sănătate sau fonduri mutuale disponibile 100% online din Home’Bank. Având în vedere că acestea funcţionează cu succes, am văzut o oportunitate în extinderea parteneriatului şi în zona de creditare”, spune Roxana Cristea, Şef Departament Credite în cadrul ING Bank.

Clienţii care au în plan să achiziţioneze o locuinţă pot obţine informaţii de la consultanţii NN privind contractarea unui credit ipotecar de la ING Bank cu valoare cuprinsă între 13.000 şi 900.000 de lei, pe o perioadă de la 3 până la 30 de ani, cu un avans de cel puţin 15%.

În plus, aceştia pot obţine şi informaţii despre asigurarea de viaţă care va fi ataşată creditului ipotecar, dar şi despre asigurarea de locuinţă NN.

„Prin extinderea portofoliului nostru de soluţii financiare ne propunem să simplificăm experienţa clienţilor care sunt la momentul cumpărării unei locuinţe. (...) Parteneriatul cu ING este unic din acest punct de vedere şi creează multiple oportunităţi pentru noi toţi”, concluzionează Gerke Witteveen, Chief Financial Officer la NN.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO