Bănci și Asigurări

Asirom ajunge să se războiască şi cu brokerii RCA

Asirom ajunge să se războiască şi cu brokerii RCA

Autor: Anelis Baciu

01.09.2016, 00:05 849

Compania a anunţat  reducerea comisioanelor la RCA de pe o zi pe alta şi rezilierea contractelor brokerilor care nu acceptă noile condiţii.

 
După neînţelegerile cu asociaţia dealerilor Dacia Renault Nissan, Asirom a intrat într-o nouă polemică, de această dată cu brokerii de asigurări, pe care i-a anunţat de pe o zi pe alta că va reduce nivelul comisioanelor la poliţele auto obligatorii (RCA) de la 14-15% la 8-9% şi că va rezilia contractele intermediarilor care nu respectă noile condiţii, potrivit mai multor surse din piaţă.
 
Asirom, cea mai mare companie de asigurări după primele în valoare de peste 373 mil. lei subscrise în primele trei luni ale anului, colabora cu aproape toţi cei 300 de brokerii din piaţă. Acum vânzările prin canalul brokerilor ale asigurătorului sunt aproape blocate, în condiţiile în care circa 200 de brokeri nu au fost de acord cu noile condiţii şi mai ales cu modalitatea brutală de informare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO