Bănci și Asigurări

Asociaţia Societăţilor Financiare din România şi-a ales noul Consiliul Director, Daniela Bodîrcă, CEO al UniCredit Leasing, fiind realeasă în funcţia de preşedinte

Daniela Bodîrcă

Daniela Bodîrcă

Autor: Roxana Rosu

27.05.2021, 11:12 339

Asociaţia Societăţilor Financiare din România şi-a ales noul Consiliul Director. Daniela Bodîrcă, CEO al UniCredit Leasing, realeasă în funcţia de preşedinte

Asociaţia Societăţilor Financiare din România (ALB), care reprezintă industriile de leasing financiar şi credit de consum, şi-a ales o nouă structură de conducere, Daniela Bodîrcă, CEO al UniCredit Leasing, fiind realeasă în funcţia de preşedinte al Consiliului Director şi preşedinte ALB pentru al doilea mandat.

În urma Adunării Generale a Asociaţiei, din Consiliul Director mai fac parte Sorin Drăgulin, ales ca vicepreşedinte, şi Bob De Man şi Florin Balcan, aleşi în calitate de membri, la care se adaugă realegerea membrilor deja existenţi, Miruna Senciuc şi Liviu Şerban.

„În cei 17 ani de existenţă, ALB România a dovedit că este o asociaţie importantă, cu participare activă în cadrul proiectelor cu impact pentru industriile de leasing şi credit de consum. Asociaţia s-a implicat constant ca punte de legătură şi dialog între jucătorii din industrie şi autorităţi, în scopul încurajării unui cadru legislativ cu aplicabilitate practică. Alături de colegii din ALB vom continua proiectele în derulare şi vom pune bazele unor noi inţiative prin care să contribuim la progresul economic“, a declarat Daniela Bodirca, preşedinte al Consiliului Director şi preşedinte ALB.

Consiliul de Leasing va fi condus de Daniela Bodîrcă (preşedinte), Liviu Şerban (director general Idea Leasing IFN) şi Bob De Man (CEO al Raiffeisen Leasing IFN) în calitate de vicepreşedinţi.

Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi asigurată de către Sorin Drăgulin, (CEO al UniCredit Consumer Financing IFN), în calitate de preşedinte, Miruna Senciuc (CEO al BNP Paribas PF SA Paris Suc. Bucureşti) şi Florin Balcan (director general Provident Financial Romania IFN S.A.) în calitate de vicepreşedinţi.

ALB Romania reuneşte cele mai mari 21 de instituţii financiare nebancare din România (14 companii de leasing şi 7 companii de credit de consum). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO