Astra a vândut societăţilor afiliate de 40 de ori mai puţine poliţe anul trecut

24 aug 2015 Autor: Anelis Baciu

Astra Asigurări, companie aflată în redresare financiară, a raportat anul trecut prime subscrise în contul poliţelor încheiate de societăţile afiliate (com­panii cu acţionariat comun) în valoare de 1,4 milioane de lei, de 40 de ori mai mici decât sumele aferente anului 2013, adică înainte de intrarea în procedura de reorganizare.

Romanian-Austrian Casino Cor­poration, o firmă cu activităţi de jocuri de noroc şi pariuri care figurează la Ministerul de Finanţe fără niciun anga­jat, a plătit cel mai mult pe asigurările emise de Astra, circa 62.000 de lei. Faţă de anul trecut însă suma alocată de companie este aproape dublă faţă de cea din 2013.

Urmează apoi Astra Nova Security, companie cu activităţi de protecţie şi gardă, care a achiziţionat anul trecut poliţe în valoare de circa 45.000 de lei. Compania cu aproape 400 de angajaţi

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 24.08.2015

 
Cuvinte cheie:
astra
, polite
, scadere
, vanzare
, asigurari
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide