Bănci și Asigurări

Aurel Badea preia funcţia de director general adjunct al Allianz-Ţiriac, al doilea cel mai mare asigurător local

Aurel Badea lucrează din 1995 în cadrul asigurătorului controlat de grupul german Allianz împreună cu omul de afaceri Ion Ţiriac.

Aurel Badea lucrează din 1995 în cadrul asigurătorului controlat de grupul german Allianz împreună cu omul de afaceri Ion Ţiriac.

Autor: Anelis Baciu

26.03.2019, 07:43 809

Aurel Badea, care ocupă din 2013 funcţia de director al diviziei tehnice din cadrul Allianz-Ţiriac, a fost numit director adjunct în cadrul asigură­torului, în locul Lilianei Ştefenel, care a plecat din companie la început acestui an. Numirea sa în funcţia de director general adjunct a fost deja aprobată de Autoritatea de Supraveghere Finan­ciară (ASF).

Aurel Badea lucrează din 1995 în cadrul asigurătorului controlat în prezent de grupul german Allianz (pachetul majoritar) şi omul de afaceri Ion Ţiriac. El a fost responsabil de-a lungul timpului de mai multe departa­mente din cadrul Allianz-Ţiriac, pre­cum cel de subscriere asigurări gene­rale cel de vânzări clienţi mari şi brokeri, dar şi de departamentul de daune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO