Bănci și Asigurări

Avertisment al preşedintelui BERD, unul dintre cei mai mari finanţatori ai României: Sunt destul de optimist în privinţa evoluţiei economiei României pe termen scurt, dar nu acelaşi lucru pot spune pe termen lung. Avem proiecte, vrem să investim, discutăm cu Guvernul şi miniştri, toţi sunt de acord, dar apoi nimeni nu face nimic, nimeni nu vrea să ia vreo decizie

INTERVIU

Avertisment al preşedintelui BERD, unul dintre cei mai...

Autor: Cristian Hostiuc

21.09.2018, 13:40 851

Avem proiecte de investiţii pe care vrem să le facem în România, le discutăm cu guvernul, cu miniştrii, toţi sunt de acord, dar apoi nu se întâmplă nimic, nimeni nu ia nicio decizie.

Suma Chakrabarti, preşedintele BERD, unul dintre cei mai mari finanţatori ai României, spune că creşterea economică de acum nu este suste­nabilă pe termen lung dacă auto­rităţile nu iau decizii care să vizeze infrastructura, educaţia, privatiza­rea, restructurarea companiilor de stat şi îmbună­tăţirea mediului economic şi social astfel încât tinerii să nu mai plece, iar românii care lucrează în afară să aibă un motiv să se întoarcă în ţară.  

„Sunt destul de optimist în privinţa evoluţiei economiei României pe termen scurt, dar nu acelaşi lucru pot spune pe termen lung. Dacă nu se iau decizii acum, creşterea economică nu va fi sustenabilă“, a spus el într-o discuţie cu ZF.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO