Banca Transilvania a acordat 138.000 de credite noi în valoare de peste 9 miliarde de lei în perioada ianuarie-septembrie 2017

15 nov 2017 Autor: Anelis Baciu

♦ Ca urmare a creditelor noi acordate în primele nouă luni ale acestui an, stocul total al finanţărilor Băncii Transilvania a ajuns la 29,8 miliarde de lei la finalul lunii septembrie 2017.

Banca Transilvania, a doua cea mai mare bancă din România, a acordat 138.000 de credite noi în primele nouă luni din acest an, valoarea totală a împrumuturilor depăşind 9 miliarde de lei.

„În fiecare zi din primele nouă luni ale anului la Banca Transilvania au fost aprobate şi procesate peste 700 de credite“, spun reprezentanţii băncii. Creditele noi au fost acordate persoanelor fizice, IMM-urilor şi firmelor mari.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Banca Transilvania
, credite noi
, finantare
, cota de piata
, imprumut
, bancpost
, credite ipotecare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide