Bănci și Asigurări

Banca Transilvania a lansat Stup Fest, un proiect prin care pune la dispoziţia antreprenorilor din Bucureşti soluţii pentru înfiinţarea unei afaceri sau pentru dezvoltarea în online

Banca Transilvania a lansat Stup Fest, un proiect prin...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.05.2023, 16:28 279

Stup Fest, o iniţiativă a Băncii Transilvania pentru micii antreprenori din Bucureşti, vrea să ofere soluţii non-financiare cu discount în perioada 8-12 mai 2023, indiferent dacă aplicanţii sunt sau nu clienţi ai băncii. Scopul acestui sprijin este de a da un imbold celor care încep o afacere sau care au deja un business pe care vor să-l dezvolte în mediul online.

„Oferta cuprinde soluţii pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente medicale pentru angajaţi, asistenţă legală, date despre companii, gestiune digitală cash-flow, customer relationship management (CRM), analiză financiară digitală, francizare, respectiv POS pentru firmele din domeniul HoReCa”, spun reprezentanţii Băncii Transilvania.

Antreprenorii pot accesa, de asemenea, pachete de servicii şi pot stabili singuri componenţa acestora, în funcţie de serviciile de care au nevoie. O opţiune este cea denumită „Porneşte-ţi afacerea!” – pentru persoanele care vor să înceapă un business – şi cuprinde soluţiile necesare la început de drum: înfiinţare firmă, facturare digitală, servicii de contabilitate, casă de marcat, POS şi prezenţă online. O altă variantă este „Hai cu afacerea în online!” – pentru antreprenorii care doresc să îşi ducă businessul în mediu online – şi cuprinde consultanţă gratuită, crearea magazinului online cu toate serviciile conexe şi campanii de marketing necesare vânzării în online.

O parte dintre soluţiile cuprinse în campanie pot fi accesate direct pe platforma Stup Fest, iar pentru o altă parte dintre acestea, după aplicare, este nevoie de o vizită la Stup, pe Calea Şerban Vodă 206-218, în Bucureşti. Toţi cei care aplică în cadrul campaniei sunt contactaţi ulterior de echipa Stup.

Stup este o iniţiativă a Băncii Transilvania prin care antreprenorii sunt conectaţi cu furnizori de servicii şi produse pentru înfiinţarea, gestionarea şi managementul unei afaceri. Lansat în iulie 2022, Stup înseamnă acum o comunitate de peste 11.000 de membri. Proiectul Stup îşi propune să faciliteze accesul antreprenorilor la sfaturi şi experienţe ale oamenilor cu experienţă în business şi vizează toţi antreprenorii, nu doar clienţii băncii.

Sub umbrela #sefacelastup, Banca Transilvania a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii şi produse pentru înfiinţarea, gestionarea, managementul unei afaceri. La Stup se desfăşoară inclusiv evenimente pentru antreprenori şi viitori antreprenori, organizate atât de BT, cât şi de partenerii acestei iniţiative.

Stup se află în Bucureşti, pe Calea Şerban Vodă, nr. 206-218, dar este activ şi în mediul online, unde este necesar un cont pentru conectare. În cadrul acestui spaţiu, se fondează businessuri, site-uri, magazine online, campanii de digital marketing, se francizează afaceri, se obţine semnătură electronică, se lansează online afaceri prezente momentan doar în offline şi se obţin finanţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO