Bănci și Asigurări

Banca Transilvania a lansat un clip internaţional cu Simona Halep, imaginea băncii, pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, şi pentru a-i saluta pe toţi românii care lucrează în afară

Autor: Ştefan Stan

29.11.2019, 16:55 668

Banca Transilvania, numărul 1 în România, a lansat un clip internţional cu Simona Halep, cel mai cunoscut sportiv român la ora actuală, care a câştigat anul acesta Wimbledon, cel mai râvnit trofeu din tenis, pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, şi a-i celebra pe toţi românii care lucrează în afara ţării. 

”De acum un an ne-am asociat imaginea cu Simona Halep, tocmai pentru ca este un model, întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiţie pentru noi, pentru toţi românii. Credem că împreună putem inspira România. Am spus întregii ţări „Hai să facem treabă, România!” pentru că avem încredere că se poate, că putem merge mai departe. Anul acesta am făcut un pas înainte, tot împreună cu Simona Halep, iar datorită ei mesajul nostru va ajunge în ţări cu mari comunităţi de români. Vrem să se afle cât mai mult în lume că 1 Decembrie este Ziua Naţională a României. Este pentru românii de peste tot şi o facem pentru ei şi pentru România.”, au declarat Horia Ciorcilă, preşedinte Consiliului de Administraţie al Băncii Transilvania, şi Omer Tetik, directorul general al băncii. 

Prin achiziţia a două bănci, Volksbank şi Bancpost, dar şi prin creştere organică, Banca Transilvania a ajuns numărul 1 în România, fiind listată la Bursa de Valori Bucureşti, unde a atins o capitalizare record de 2,8 mld. euro, prin creşterea valorii acţiunilor.

”Fiind cel mai mare grup financiar din România, suntem conştienţi de responsabilitatea pe care o avem faţă de economia românească, de cei peste 3 milioane de clienţi, dintre care 700.000 sunt clienţi creditaţi, faţă de cei peste 30.000 de acţionari români persoane fizice, investitori la Bursa de Valori Bucureşti, precum şi faţă de cei peste 7 milioane de acţionari indirecţi prin Pilonul II de pensii. Suntem români şi ne mândrim cu acest lucru – ca oameni, ca şi companie”, menţionează cei doi conducători ai băncii.

”De câţiva ani ne-am asumat un rol mobilizator şi de creştere a mândriei naţionale, iar acest lucru reiese din contribuţia băncii la multe poveşti de succes ale clienţilor noştri, ale antreprenorilor şi ale campionilor din România. Sunt multe exemple pozitive. Acest lucru, şi pentru că România este ţara în care Banca Transilvania s-a născut şi creşte de 25 de ani”, au adăugat cei doi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO