Bănci și Asigurări

Banca Transilvania devine partenerul oficial al Federaţiei Române de Fotbal

Banca Transilvania devine partenerul oficial al...

Autor: Dorin Oancea

22.03.2021, 14:53 205

BT este partenerul principal al echipelor U19, U18, U17, U16, U15 şi susţine, de asemenea, U21, calificată la Campionatul European de Fotbal (EURO 2021). Meciul de debut are loc miercuri, în 24 martie a.c., la Budapesta.

„Banca Transilvania se implică în fotbal, dar de fapt nu ne implicăm doar în fotbal, ci investim în viitor, în naţionalele U21. Nu suntem «o bancă», ci banca antreprenorilor români, iar antreprenorii şi băietii de la tineret seamănă. Toţi au trecut de juniorat, trag tare şi au foamea succesului, pe care îl obţin cei cu gândul la muncă şi investesc în rezultate. La antreprenori şi la tineret important este să vedem că România creşte curajos. Să creştem curajos, România!” - Ömer Tetik, Director General, Banca Transilvania.

“Este o adevărată mândrie să aducem în familia fotbalului românesc un partener precum Banca Transilvania, liderul de piaţă din domeniul bancar din România şi cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est. Un brand naţional important vine alături de tricolorii U21 înainte de marea provocare din cariera lor, turneul final din Ungaria şi Slovenia. Mai mult decât atât, BT va fi sponsor principal pentru toate reprezentativele de juniori, alegând astfel să investească în viitorul fotbalului românesc. Valorile care ne unesc sunt curaj, respect, etică şi responsabilitate, valori pe care le împărtăşim şi pe care ne dorim să le sădim împreună şi tinerilor tricolori. În plus, prin acest parteneriat, se pun bazele şi unui nou concept în fotbalul românesc prin dezvoltarea unui curs de educaţie financiară pentru tinerii fotbalişti”, spune Răzvan Burleanu, Preşedinte, Federaţia Română de Fotbal.

Banca Transilvania susţine şi alte sporturi din România, cum ar fi baschetul, tenisul şi auto-moto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO