Bănci și Asigurări

Banca Transilvania şi-a făcut un IFN pentru finanţarea antreprenorilor foarte mici

Banca Transilvania şi-a făcut un IFN pentru finanţarea...

Autor: Anelis Baciu

21.12.2016, 00:05 2653
Banca Transilvania, a treia bancă locală după valoarea activelor, a înfiinţat în a doua parte a acestui an o divizie specializată în finanţarea antreprenorilor foarte mici şi la început de drum şi pentru care accesul la finanţarea bancară este greoi.

Noua subsidiară a cărei lan­sa­re oficială va avea loc în luna ia­nua­­rie se numeşte BT  Micro­fi­nan­ţare IFN, are sediul central în Bu­cu­reşti şi o capitalizare de 12 mi­lioane de lei.

„Ne propunem să deservim atât clienţii din mediul urban, cât şi pe cei din sectorul agricol, ve­nind în completarea finanţărilor acor­date de catre Banca Tran­silvania pe ace­leaşi segmente de piaţă. Obiectivul nostru prin­ci­pal este de a asigura servicii micilor antre­pre­nori prin soluţii de finanţare rapide, flexibile şi per­sonalizate pe nevoile acestora, de a dezvolta un parteneriat pe termen lung cu fiecare dintre ei“, se prezintă BT Microfinanţare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO