Banca Transilvania vrea să cumpere şi participaţia minoritarilor Bancpost, pentru care este dispusă să plătească 7,2 mil. lei

23 apr 2018 Autor: Anelis Baciu

♦ Oferta de preluare vizează achiziţionarea a 25 milioane de acţiuni din capitalul social al Bancpost, ceea ce constituie 0,85325% din numărul total de acţiuni cu drept de vot ♦ Preţul oferit pe o acţiune este de 0,2848 lei.

Banca Transilvania, a doua cea mai mare bancă locală după active, intenţionează să cumpere şi cele 25 milioane de acţiuni Bancpost rămase la acţionarii minoritari ai băncii şi este dispusă să plătească 0,2848 lei pe acţiune, ceea ce înseamnă că valoarea totală a tranzacţie s-ar putea situa la circa 7,2 milioane de lei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.04.2018

 
Cuvinte cheie:
banca transilvania
, bancpost
, plati
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide