Bănci și Asigurări

Şi băncile mari încep încet-încet să mărească dobânzile la depozite. ING Bank România a reintrodus un produs digital care oferă o dobândă la depozit de 3%. Luna trecută, dobânda la un depozit pe 12 luni nu trecea de 1,7%

Şi băncile mari încep încet-încet să mărească...

Autor: Mircea Nica

17.04.2022, 00:03 25541

♦ Dobânda de 3% pe care o oferă ING prin produsul Depozitul Bonus din aplicaţia de internet şi mobile banking ING Home Bank este disponibilă cel mult 4 luni la depozitele deschise în perioada aprilie-mai.

ING Bank România face un pas înainte şi creşte la 3% dobânda oferită pentru depozitele constituite de clienţii săi prin Home Bank, dar această dobândă este promoţională şi este valabilă pentru primele 4 luni la depozitele deschise în perioada aprilie-mai, potrivit informa­ţiilor transmise ieri de bancă.

La jumătatea lunii martie, ING Bank România oferea o dobândă la depozite de 0,1% pentru o lună, 0,2% pentru trei luni şi 1,7% pentru 12 luni.

Prin produsul Depozitul Bonus, care a fost reintrodus în aplicaţia de internet şi mobile banking, dobânda este aproape dublă, respectiv 3%, dar pentru o perioadă limitată de timp, de 4 luni. După aceste patru luni, suma iniţială şi dobânda se întorc automat în contul de economii. Produsul are zero costuri pentru deschiderea sau admi­nis­trarea lui şi zero costuri la transferul în­tre conturi, susţine banca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO