Bănci și Asigurări

Bankata.ro, platforma digitală de agregare completă a produselor financiare fondată de Diana Seredenciuc şi Andrei Perianu, a primit o finanţare de 180.000 euro, coordonată de Sparking Capital în calitate de Lead Investor

Bankata.ro, platforma digitală de agregare completă a...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2021, 13:24 1995

Bankata.ro, platforma digitală de agregare completă a produselor financiare fondată de Diana Seredenciuc şi Andrei Perianu, a primit o finanţare de 180.000 euro, coordonată de Sparking Capital în calitate de Lead Investor, pentru dezvoltarea şi implementarea planului de afaceri.

Finanţarea a fost acoperită şi de o serie de investitori privaţi (business angels).

Bankata.ro analizează şi compară în mod obiectiv toate produsele bancare disponibile clienţilor din România. Platforma include informaţii şi analize despre carduri de credit, conturi de investiţii, credite de nevoi personale, credite ipotecare şi imobiliare, şi urmează să adauge în portofoliu serviciile băncilor digitale şi ale platformelor internaţionale de plăţi.

Compania a fost lansată de doi antreprenori cu peste 10 ani de experienţă în banking şi în managementul portofoliilor de investiţii, Diana Seredenciuc şi Andrei Perianu.

Diana Seredenciuc, co-fondator şi CEO al Bankata.ro, şi-a început cariera în piaţa de capital, şi a activat în instituţii financiare precum Swiss Capital, Citibank, Unicredit şi BCR. Ulterior, în Singapore a pus bazele unei platforme digitale similare Bankata.ro, care în prezent este principalul partener al băncilor şi prima sursă de încredere pentru consumatorii din această ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO