Bănci și Asigurări

Barings, companie americană specializată în managementul investiţiilor, va forma o echipă de angajaţi români, în baza unui acord cu MassMutual Romania, ambele firme fiind subsidiare ale Massachusetts Mutual Life Insurance

Barings, companie americană specializată în...

Autor: Roxana Rosu

16.03.2022, 10:59 211

Barings, companie internaţională specializată în managementul investiţiilor, a încheiat un acord cu MassMutual Romania Global Business Services pentru a forma o echipă de angajaţi din România care vor lucra într-o serie de proiecte strategice ale companiei americane..

Atât Barings cât şi MassMutual Romania sunt subsidiare ale companiei Massachusetts Mutual Life Insurance Company.

MassMutual Romania a intrat pe piaţa din România în 2020 şi are birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca, iar atragerea unor angajaţi locali în echipele Barings ajută compania americană să ofere clienţilor globali o viteză operaţională mai mare şi acoperire crescută, luând în considerare desfăşurarea activtăţii pe fusurile orare adiţionale.

„Suntem încântaţi să colaborăm cu MassMutual Romania pentru a construi o echipă locală, deoarece găsirea oamenilor potriviti rămâne o prioritate strategică pentru compania noastră. Industria managementului investiţiilor trece printr-o transformare care impune utilizarea datelor, a tehnologiei şi a experţilor în domeniu, în moduri noi şi creative. Am fost foarte impresionaţi de cat de multi candidaţi talentati găsim in Romania în domeniile data science şi data engineering, dezvoltare de software şi tehnolologii esenţiale, precum şi în managementul operaţiunilor. Sperăm să ne impunem ca un angajator de top pentru profesioniştii pe care îi vom recruta şi care vor face parte din viitorul nostru succes.”, a declarat Steve Boehm, Chief Operating Officer la Barings.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO