Bănci și Asigurări

BCR a lansat soluţiile de plată Fitbit Pay şi Garmin Pay

BCR a lansat soluţiile de plată Fitbit Pay şi Garmin Pay

Autor: Mircea Nica

17.01.2020, 00:00 288

Fitbit Pay şi Garmin Pay au devenit cele mai noi metode de plată care au fost incluse de BCR în ecosistemul de plăţi inteligente ale băncii potrivit informaţiilor transmise de bancă. Plăţile cu ajutorul dispozitivelor Fitbit şi Garmin se pot realiza cu produsele compatibile cu serviciul Fitbit Pay şi Garmin Pay, acestea fiind afişate pe site-ul BCR.

După adăugarea cardului BCR sau George în wallet-urile ceasurilor, plăţile se pot efectua prin selectarea cardului corespunzător din portofelul virtual şi apropierea dispozitivului de terminalul de plată. Dispozitivele pot fi utilizate atât în România, cât şi în străinătate pentru plata cumpărăturilor la orice terminal ce acceptă plăţi contactless. De asemenea, smartwatch-urile vor putea fi folosite în curând şi pentru plata călătoriilor de la metroul din Bucureşti, în urma soluţiei de plată introdusă de BCR şi Metrorex. 

În ultimul an, BCR a lansat prin George Internet şi mobile banking 84 de funcţionalităţi dintre care 51 sunt pe mobil şi 33 sunt pe web. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO