Bănci și Asigurări

BCR a selectat încă 10 start-up-uri de tehnologie care vor face parte din acceleratorul său de business

BCR a selectat încă 10 start-up-uri de tehnologie care...

Autor: Cristina Bellu

13.06.2019, 15:26 187

Zece start-up-uri de tehnologie cu afaceri cuprinse între 0 şi 100.000 de euro au fost selectate să intre în acceleratorul de business derulat de BCR, a doua cea mai mare bancă locală, împreună cu InnovX.

Start-up-urile din program vor învăţa, prin expertiza ECSIF, să acceseze de la Bruxelles granturi pentru inovare cu valori de 50.000 de euro şi vor putea să-şi susţină business case-urile în cadrul viitoarei conferinţe regionale Startup Grind.

„Am atins o bornă importantă a Acceleratorului BCR-InnovX: finalizăm primă grupă a programului şi începem o nouă etapă cu încă zece antreprenori entuziaşti. Acceleratorul înseamnă trei luni intense cu o curriculă dedicată inovaţiei, disciplinei în antreprenoriat, program de finanţare, mentorat, expunere la echipa BCR şi la clienţii BCR, evenimente dedicate tehnologiei, expunere la conferinţele Startup Grind din Londra sau Sillicon Valley. Şi nu ne oprim aici. Vom continua să sprijinim aceşti antreprenori, iar unii dintre ei au devenit deja sau urmează să fie furnizorii noştri. Învăţăm încontinuu din acest proces de accelerare şi vom continua aceată reţetă şi pentru noua grupă de start-up-uri”, spune Dana Dima, Vicepreşedinte Retail & Banca Comercială Română.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO