Bănci și Asigurări

BCR: Am lansat plăţile instant încă din decembrie 2019, cel puţin la nivel operaţional. Am integrat această capabilitate în ecosistemul de plăţi George

BCR: Am lansat plăţile instant încă din decembrie...

Autor: Mircea Nica

26.01.2021, 10:00 209

♦ La BCR plăţile instant se comisionează în funcţie de pachet. La George comisionul este 0, la pachetul Total Cont Erste Private Banking şi One comisionul este 1 leu, iar la restul comisionul standard este de 4 lei.

BCR a lansat în luna decembrie 2019 serviciul de plăţi interbancare instant, care este administrat de Transfond, operatorul sistemului electronic de plăţi, şi banca a anunţat acest serviciu la începutul anului 2020, potrivit informaţiilor transmise de BCR.

„Am lansat plăţile instant încă din decembrie 2019, cel puţin la nivel ope­ra­ţional. Oficial le-am anunţat în ia­nuarie 2020. Am integrat această capa­bi­litate în ecosistemul de plăţi George, aşa că nu i-am alocat o secţiune de­dicată pe site, dar îl promovăm în sec­ţiunea specială George“, au transmis repezentanţii băncii solicitarea ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO