Bănci și Asigurări

BCR Asigurări de Viaţă, companie deţinută de grupul austriac Vienna Insurance Group, regretă decizia de a nu permite României să adere la spaţiul Schengen şi speră la o soluţie pozitivă la această situaţie

BCR Asigurări de Viaţă, companie deţinută de grupul...

Autor: Mircea Nica

21.12.2022, 09:00 308

Structura organizatorică descentralizată a Grupului VIG oferă BCR Asigurări de Viaţă VIG flexibilitatea de a funcţiona independent, au spus reprezentanţii companiei pentru ZF BCR Asigurări de Viaţă este a treia ca dimensiune dintre cele trei companii din cadrul grupului austriac prezente pe piaţa locală.

BCR Asigurări de Viaţă, companie deţinută de grupul austriac Vienna Insurance Group (VIG), specializată pe zona asigurărilor de viaţă, susţine că regretă decizia luată la Bruxelles de Comisia de Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) prin care nu s-a permis aderarea României la spaţiul Schengen, dar speră la o soluţie pozitivă pentru această situaţie cât mai curând posibil, au spus reprezentanţii companiei.

„Regretăm această decizie şi sperăm că se va găsi o soluţie pozitivă la această situaţie, cât mai curând posibil. La nivel local, Vienna Insurance Group urmăreşte stabilirea unei relaţii de lungă durată, având mereu încredere în importanţa şi potenţialul României. Mai mult, structura organizatorică descentralizată a Grupului VIG oferă BCR Asigurări de Viaţă VIG flexibilitatea de a funcţiona independent, adaptat la nevoile şi cerinţele clienţilor români“, au explicat reprezentanţii BCR Asigurări de Viaţă pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO