Bănci și Asigurări

BCR, CEC si alte banci pierd cota de piata din cauza propriilor greseli, cum ar fi cozile - sondaj

BCR, CEC si alte banci pierd cota de piata din cauza propriilor greseli, cum ar fi cozile - sondaj
13.04.2010, 18:32 136

BCR, CEC Bank si alte cateva banci din Romania pierd cota depiata din cauza propriilor bariere, cum ar fi cozile de asteptare,localizarea inoportuna a unitatilor, numarul redus de bancomate sidobanzile ridicate la credite, potrivit unui sondaj realizat decompania de cercetari de piata Synovate si citat de Mediafax Business.

"Sondajul a demonstrat ca BCR, CEC si alte cateva banci de pepiata din Romania pierd cota de piata din cauza propriilor bariere,cele mai comune fiind lungile cozi de asteptare, localizareainoportuna a unitatilor, ATM-urile putine si dobanzile ridicate lacredite", se arata in studiul realizat de compania de cercetari depiata Synovate.

Sondajul Synovate mai arata ca aproape jumatate dintre romani aumai putina incredere in banci si institutiile financiare decatinainte de criza globala, in timp ce doar 18% din respondenti au oopinie pozitiva despre bancile care au capital local si 34% si-auexprimat o parere pozitiva privind bancile internationale. Maimulte despre rezultatele sondajuluiSynovate cititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO