Bănci și Asigurări

BCR continuă procesul de digitalizare şi lansează un card de credit emis printr-un proces derulat exclusiv online

BCR continuă procesul de digitalizare şi lansează un...

Autor: Roxana Rosu

25.11.2020, 13:12 203

Banca Comercială Română lansează primul card de credit accesibil 100% online, care poate fi obţinut pe loc, printr-un proces digital de aprobare ce durează în medie 7 minute.

Cardul de credit online e disponibil în aplicaţia George şi poate fi obţinut după ce clienţii îşi confirmă datele, îşi dau acordul pentru interogarea bazei de date a ANAF, aleg adresa de livrare, primesc şi semnează electronic documentaţia contractuală.

Cardul, emis sub sigla Visa, este trimis prin curier împreună cu instrucţiunile de activare.

"Cardul de credit 100% online vine să completeze oferta de produse şi servicii de daily banking disponibilă pe platforma George, de la creditul de nevoi personale, refinanţare, depozit, cont de economii, asigurări, cashback, top-up şi multe altele. Practic, clienţilor noştri nu le mai rămân prea multe motive pentru a ajunge într-o sucursală, în condiţiile în care pot avea din confortul şi siguranţa de acasă cele mai importante servicii ale unei bănci. Vom continua intensiv procesul de digitalizare a serviciilor şi produselor BCR", a declarat Eleni Skoura, director Executiv Produse si Segmente Retail.

Cardul de credit online nu are comision de emitere şi are cost de 0 lei de administrare, în primul an de utilizare. Clienţii pot obţine un plafon minim de creditare de 1.000 lei şi maxim de 20.000 lei, în limita a 4 salarii nete şi beneficiază achiziţii de până la 12 rate cu dobândă 0% pentru cumpărături de peste 200 lei (sau echivalent) de oriunde din lume, online sau offline.

De la lansarea din octombrie 2018 până în prezent, platforma George a fost echipată cu mai bine de 200 funcţionalităţi, din care 100 în acest an, şi a depăşit în octombrie 1 milion de utilizatori activi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO