Bănci și Asigurări

BCR creşte la 4% dobânda la depozitele în lei pe 6 şi 12 luni şi la 4,2% pe 24 de luni, dacă depozitele sunt deschise digital de persoane fizice ce încasează salariul prin bancă. Pentru cei fără venit la BCR, dobânzile sunt sub 3%

BCR creşte la 4% dobânda la depozitele în lei pe 6 şi...

Autor: Roxana Rosu

09.06.2022, 00:03 105

BCR a anunţat că majorează până la 4,2% dobânzile pentru depozitele la termen în lei deschise digital, pentru persoane fizice, pe scadenţa de 24 luni, în cazul clienţilor care încasează veniturile la bancă.

Oferta de majorare a dobânzilor la depozite prevede acordarea unui bonus de dobândă pentru toţi cei care aleg să încaseze venitul (salariul sau pensia) într-un cont BCR, prin deschiderea unui depozit prin George - platforma BCR de internet banking sau mobile banking.

Noile dobânzi la depozitele în lei, deshise prin George, de persoane fizice sunt în cazul depozitelor pe 3 luni de 2,50% pentru clienţii care încasează venitul la BCR şi 1,20% pentru cei care nu încasează venitul în cont BCR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO