Bănci și Asigurări

BCR da 5% daca folosesti cardul de credit

02.06.2004, 00:00 20

Din aceasta luna, Banca Comerciala Romana (BCR) acorda un bonus de 5% utilizatorilor de carduri de credit in lei Eurocard MasterCard, persoane fizice, pentru platile efectuate cu card la cumpararea de bunuri si servicii de la comerciantii din reteaua de puncte de vanzare care lucreaza cu banca.
Clientii nu beneficiaza insa pe loc de o reducere a pretului cumparaturilor. Astfel, conturile utilizatorilor de carduri se vor credita cu contravaloarea bonusului de-abia in prima zi lucratoare a lunii urmatoare celei in care s-au efectuat tranzactiile.
Banca acorda discount-ul de 5% la valoarea cumparaturilor, tuturor detinatorilor de carduri de credit BCR Eurocard MasterCard care efectueaza plati a caror valoare cumulata lunar este mai mare sau egala cu suma de 800.000 lei. Aceasta facilitate, de acordare a discountului, este valabila pana la sfarsitul anului 2004.
BCR a introdus, recent, o perioada de gratie de 30 de zile pentru cardul de credit in lei BCR Eurocard MasterCard in cazul platilor prin intermediul cardurilor efectuate la comercianti.
De asemenea, banca a redus cu 50% comisionul anual de administrare a contului de card, pana la 125.000 lei, acesta fiind perceput abia dupa un an de la emiterea cardului.
Detinatorii de carduri de credit BCR Eurocard MasterCard au la dispozitie punctele de desfacere a peste 2.500 de comercianti. BCR este lider pe piata cardurilor si are, in prezent, aproape 1,4 milioane de carduri active.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO