Bănci și Asigurări

BCR Leasing, al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa de leasing financiar, a ajuns la o valoare a bunurilor finanţate de peste 1,79 mld. lei în anul 2021, în creştere cu 32% faţă de 2020

Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing

Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing

Autor: Mircea Nica

22.06.2022, 10:00 203

CEO, BCR Leasing: Dacă ne uităm la ultimii 3 ani, portofoliul de finanţări acordate s-a majorat cu 60%, astfel încât la finalul lunii iunie 2022 va depăşi valoarea de 600 de milioane de euro. Ne dorim să migrăm o parte din businessul nostru în mediul online în acest sens.

BCR Leasing, divizia de leasing financiar a grupului BCR, a încheiat anul 2021 cu o va­loare a bunurilor finanţate de peste 1,79 mld. lei, consemnând un avans de circa 32% comparativ cu 2020, potrivit informa­ţiilor transmise de reprezentanţii BCR Leasing pentru Anuarul de Business al României. Cei mai mari jucători din economie al ZF, care urmează să apară în perioada următoare.

„Până acum, 2022 arată bine prefigurân­du-se ca fiind încă un an relevant pentru afacerea BCR Leasing. Când spun relevant, mă refer atât la cifre, cât şi la procesele pe care le eficientizăm permanent. Dacă ne uităm la ultimii 3 ani, portofoliul de finanţări acordate s-a majorat cu 60%, astfel încât la finalul lunii iunie 2022 va depăşi valoarea de 600 mil. euro. Ne dorim să migrăm o parte din businessul nostru în mediul online în acest sens, vom oferi microîntreprinderilor o experientă fully digital la începutul anului viitor“, a explicat Vlad Vitcu, CEO al BCR Leasing, pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO