Bănci și Asigurări

BCR oferă posibilitatea refugiaţilor ucraineni să schimbe grivne în lei, până la 2.000 lei pe persoană. În contextul crizei de la graniţa României, BCR a decis şi să suplimenteze numerarul din bancomatele de la frontieră

BCR va putea schimba hrivna în lei în limita a până la 2.000 lei pe persoană, doar pentru cei care au paşaport ucrainean.

BCR va putea schimba hrivna în lei în limita a până la 2.000 lei pe persoană, doar pentru cei care au paşaport ucrainean.

Autor: Mircea Nica

03.03.2022, 00:05 476

BCR oferă posibilitatea refugiaţilor ucrai­neni, care au paşapoarte emise de Ucraina (UKR), să-şi schimbe banii din grivna ucraineană în lei, conform informaţiilor publicate pe platforma de socializare Facebook de către Ionuţ Stanimir, directorul de marketing şi comunicare al BCR.

„Începând de astăzi (ieri, 2 martie - n.red.), oferim cetăţenilor din Ucraina care ajung pe teritoriul României posibilitatea de a schimba grivne ucrainene în lei româneşti în unităţile BCR. Ajutorul acesta contează enorm pentru oamenii care au plecat uneori doar cu hainele de pe ei şi doar cu banii pe care îi aveau în portofel“, a scris reprezentantul BCR pe pagina lui de Facebook.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO