Bănci și Asigurări

BCR oferă prin platforma George o asigurare de călătorie Safe Travel încheiată de Omniasig, care poate fi emisă direct din aplicaţie

BCR oferă prin platforma George o asigurare de...

Autor: Mircea Nica

01.09.2022, 00:04 193

BCR continuă dezvoltarea platformei George prin introducerea unei asigurări Safe Travel încheiată cu Omniasig, pe care clienţii o pot achiziţiona direct din platformă şi care poate fi emisă în aproximativ 7 minute pentru una sau mai multe persoane, potrivit informaţiilor transmise de bancă. „Safe Travel este un produs de asigurare digital, creat pentru a oferi călătorii fără griji.

Include o gamă foarte largă de acoperiri, dar şi asistenţă permanentă din partea partenerilor noştri de la Omniasig Vienna Insurance Group. Asigurarea poate fi contractată 100% online, din magazinul George, în aproximativ 7 minute şi oferă rapid 4 pachete personalizate în funcţie de nevoi, de tipul de călătorie şi de locaţia vizitată“, a declarat Ramona Badea, director executiv adjunct carduri, bancassurance & customer experience la BCR. 

Safe Travel este o asigurare complexă de călătorie şi se poate încheia atât pentru călătorii în România, cât şi în străinătate ñ în Europa şi/sau în spaţiul non-UE.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO