Bănci și Asigurări

BCR pune tehnologia de plăţi contactless şi pe cardurile de credit

BCR pune tehnologia de plăţi contactless şi pe cardurile de credit

Autor: Liviu Chiru

22.06.2011, 00:00 473

BCR, cea mai mare bancă locală după active, a instalat şi pecardurile de credit tehnologia care permite plăţi rapide de micăvaloare fără trecerea prin cititorul POS şi introducerea coduluiPIN. Această tehnologie a fost lansată recent pe platforma decarduri de debit. Atât cardurile de debit, cât şi cele de credit,emise sub sigla Visa, înglobează şi o tehnologie care permite platacălătoriilor în reţelele de transport public din Capitală - RATB şiMetrorex.

"La o lună de la lansarea cardului de debit contactless ne-amcompletat oferta şi cu un card de credit contactless, cu aplicaţiade transport pentru Bucureşti inclusă", spune Igor Zganjer,directorul direcţiei carduri din BCR. Cardurile de credit au deasemenea facilităţi de plăţi în rate fără dobândă, discounturi lacomercianţii parteneri sau asigurare pentru bunurile achiziţionatetimp de 100 de zile. BCR a emis până în prezent 4.500 de carduri dedebit contactless.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO