• Leu / EUR4.8849
  • Leu / GBP5.8119
  • Leu / USD4.8018
Bănci și Asigurări

BCR Social Finance a adoptat o soluţie dezvoltată de New Business Dimensions care elimină procesele manuale de agregare şi procesare a datelor clienţilor

BCR Social Finance a adoptat o soluţie dezvoltată de New Business Dimensions care elimină procesele manuale de agregare şi procesare a datelor clienţilor

Autor: Cristina Bellu

11.01.2022, 13:06 287

BCR Social Finance IFN, parte a grupului BCR si Erste, instituţie care oferă finanţare şi educaţie de business pentru antreprenorii din Romania, anunţă finalizarea implementării unei soluţii de management al clienţilor dezvoltată de New Business Dimensions.

Platforma include multiple elemente de automatizare şi elimină procesele manuale de culegere, agregare şi procesare a datelor uzuale ale clienţilor companiei. În plus, aplicatia pune la dispoziţia utilizatorilor datele necesare pentru derularea activităţii, precum şi rapoarte detaliate.

„Noua platformă reprezintă o etapă normală în strategia de digitalizare a companiei. Credem că tehnologia şi soluţiile digitale punctuale sunt instrumente utile în munca de zi cu zi, permiţând o comunicare fluidă şi mai rapidă. Acum accesul la informaţii centralizate este mult mai facil pentru fiecare membru al echipei noastre şi astfel se poate aloca mai mult timp relaţiei directe cu clienţii ,”spune Claudia Oprea, Head of Collection Department, BCR Social-Finance.

Platforma dezvoltată de New Business Dimensions poate fi implementată pe infrastructura IT proprie a clientilor, sau accesată din cloud, ca serviciu. Astfel, companiile pot beneficia de funcţionalităţi avansate de credit collection în orice scenariu le este mai avantajos: investiţie de capital (Capex) sau cheltuieli operaţionale (Opex). Soluţia funcţionează atât pe tehnologie Oracle cât şi Microsoft şi oferă acces securizat la date, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii New Business Dimensions.

„Rezultatul proiectului este un exemplu de creştere a eficienţei muncii prin automatizarea procesului de colectare. Indiferent de domeniu, angajaţii cu munca de birou pierd foarte mult timp căutând şi gestionand informaţiile necesare în derularea activităţii. Dincolo de funcţionalităţile specifice de collection, platforma îşi arată valoarea şi ajută utilizatorii să câştige timp şi să se concentreze pe calitatea muncii pe care o prestează. Acesta este până la urma rolul tehnologiei,” adaugă Emanuel Oana, General Manager, New Business Dimensions.

BCR Social Finance S.A. a fost  înfiinţată în 2009 şi reprezintă asocierea dintre Erste Social Finance Holding GmbH (51%) şi Banca Comercială Română S.A. (49%).

Printre soluţiile de creditare oferite de BCR Social Finance se regăsesc creditele Agro, creditele Business, credite cu garanţie europeană EASI, credite APIA şi credite speciale pentru ONG-uri şi Întreprinderi sociale.

 
 


 

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8849
Diferență: 0,0369
Ieri: 4.8831
Azi: 4.8018
Diferență: -0,328
Ieri: 4.8176
Azi: 5.8119
Diferență: 0,3159
Ieri: 5.7936
Azi: 5.0503
Diferență: -0,3984
Ieri: 5.0705