Bănci și Asigurări

BCR Social Finance lansează o soluţie de finanţare pentru studii, cu o limită maximă de 145.000 lei şi dobândă fixă

BCR Social Finance lansează o soluţie de finanţare...

Autor: Roxana Rosu

06.09.2022, 12:54 244

BCR Social Finance a lansat StudyUP, un produs de finanţare pentru persoanele care doresc să acopere cheltuielile generate de accesarea unor programe de studii la nivel de facultate, masterat, doctorat sau pentru cursuri de specializare în România, suma maximă acordată fiind de 145.000 lei.

Creditul StudyUP a fost conceput pentru a susţine persoanele între 18 şi 45 de ani care vor să-şi completeze studiile, iar sumele accesate pot fi folosite pentru una sau mai multe categorii de cheltuieli: finanţarea taxei de studii (plata direct în contul furnizorului serviciului de educaţie), chirie, manuale, materiale şcolare şi echipamente, cheltuieli diverse (alimente, transport, întreţinere, etc.) în limita unui plafon maxim (1 salariu minim pe economie lunar).

Facilitatea beneficiază de o garanţie de 80% oferită de Fondul European de Investiţii, cu o perioadă de graţie de până la 42 de luni. Perioada de creditare este de maximum 120 de luni, iar rată de dobândă este fixă pe toata perioada derulării creditului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO