Bănci și Asigurări

BCR vinde ducaţi din aur şi monede Krugerrand din Africa de Sud la ghişee

BCR vinde ducaţi din aur şi monede Krugerrand din...

Autor: Anelis Baciu

08.10.2014, 00:00 8850

BCR, cea mai mare bancă locală după active, a pus la vânzare către populaţie aur de investiţii sub forma ducaţilor austrieci şi a monedelor Krugerrand din Africa de Sud. Pentru monedele Krugerrand preţul de pornire este 530 lei în cazul unei monede de 3,39 de grame şi ajunge la 4.835 de lei pentru monedele de 33,9 grame.

Ducaţii austrieci afişează un preţ indicativ de 543 de lei pentru moneda de 3,49 grame, în timp ce moneda de 13,96 de grame este vândută cu 2.195 de lei. Monedele de aur pot fi cumpărate de la toate sucursalele BCR doar cu precomandă.

Clienţii pot cumpără monede Krugerrand direct de la ghişeele băncii de la sucursala Universitate şi sucursale Cluj, în timp ce ducaţii pot fi achiziţionaţi direct de la ghişeele de la sucursala Universitate şi din sucursalele Arad, Dolj şi Constanţa. Oficialii BCR spun că cel mai des clienţii cumpără aur sub formă de monede sau lingouri pentru cadouri acordate la diverse evenimente.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO