Bănci și Asigurări

Birte Quitt, şefa strategiei pe retail a grupului austriac Erste, ar urma să intre în boardul de supraveghere al BCR

Birte Quitt, şefa strategiei pe retail a grupului austriac Erste, ar urma să intre în boardul de supraveghere al BCR

Birte Quitt, şefa strategiei pe retail a grupului austriac Erste, are o experienţă de aproximativ două decenii în dezoltarea şi aplicarea strategiilor de retail bancar în diferite ţări.

Autor: Claudia Medrega

15.06.2020, 10:31 180

♦ Înainte de a deveni şefa pe retail a întregului grup Erste, Birte Quitt a fost responsabilă pentru divizia de retail banking a Erste Bank Austria, iar anterior a lucrat pentru Commerzbank şi Dresdner Bank.

Birte Quitt, care conduce strategia pe re­tail a întregului grup austriac Erste, grup ce con­­trolează BCR, ar urma să intre în consi­liul de supraveghere al BCR, care are rolul de a mo­nitoriza activitatea conducerii exe­cutive la a do­ua cea mai mare bancă de pe piaţa românească.

Propunerea de alegere a lui Birte Quitt pe poziţia de membru al consiliului de supra­ve­ghere al BCR pentru o perioadă de 3 ani ar urma să fie discutată de acţionarii băn­cii la Adunarea Generală a Acţionarilor progra­mată pentru această lună. Odată ce va fi votată de acţionari, Birte Quitt va putea să-şi preia funcţia după ce va obţine aprobarea BNR.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO