Bănci și Asigurări

Black Friday la bancă: UniCredit oferă vineri posibilitatea deschiderii unui cont curent cu zero costuri pe viaţă pentru persoane fizice şi zero costuri timp de un an la Pachetul GeniusIMM

Black Friday la bancă: UniCredit oferă vineri...

Autor: Roxana Rosu

10.11.2021, 16:10 11311

UniCredit marchează BlackFriday pentru al treilea an consecutiv, pe 12 noiembrie, cu oferte speciale pentru clienţii persoane fizice şi IMM, care vor putea fi accesate exclusiv online, în limita numărului de oferte disponibil.

Clienţii noi persoane fizice îşi pot deschide conturi curente în lei, euro sau dolari cu zero costuri pentru întreaga perioadă a contractului sau pot accesa de la UniCredit Consumer Financing credite pentru realizări personale cu dobânzi care pornesc de la 0% şi până la 5,99% şi oferte speciale pentru cardurile de credit.

Pentru clienţii noi IMM, UniCredit Bank oferă pachete GeniusIMM cu zero comisioane de administrare a pachetului, a extraopţiunilor şi conturilor adiţionale ataşate timp de un an de la data contractării.  

 „Vineri, 12 noiembrie 2021, este o zi cu multe oferte cu ZERO costuri de la UniCredit, pentru că sărbătorim împreună cu clienţii noştri, pentru al treilea an consecutiv, Black Friday. Păstrăm tradiţia şi oferim conturi curente cu zero costuri pe viaţă pentru clienţii noi persoane fizice, ca în fiecare an de până acum, la care am adăugat şi alte oferte speciale de la UniCredit Consumer Financing: credite de nevoi personale pornind de la 0% dobândă şi puncte cadou pentru cardurile de credit. Nu am uitat nici de clienţii IMM, pentru care am pregătit o ofertă cu totul specială, Pachete GeniusIMM cu toate extraopţiunile incluse cu zero costuri pentru un an”, a spus Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Retail UniCredit Bank România.

Campania „Black Friday 2021 – Contul cu zero costuri pe viaţă”  va fi disponibilă pentru un număr de 3.000 de clienţi noi.

Pe zona de creditare, clienţii persoane fizice care aplică online pe data de 12 noiembrie pentru un Credit de Realizări Personale oferit de UniCredit Consumer Financing vor avea patru oferte disponibile, astfel: primele 50 de înscrieri online cu dobândă 0%, primele 50 de înscrieri online cu dobândă 1,99%, primele 150 de înscrieri online cu dobândă 3,99% şi primele 250 de înscrieri online cu dobândă 5,99%. Ofertele de dobândă presupun deţinerea sau deschiderea unui cont curent la UniCredit Bank şi ataşarea unei asigurări de viaţă, în condiţiile campaniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO