Bănci și Asigurări

Blidar face curăţenie în conducerea Băncii Feroviara

Valer Blidar, omul de afaceri care controlează Banca Feroviara

Valer Blidar, omul de afaceri care controlează Banca Feroviara

Autor: Liviu Popescu

08.12.2015, 00:06 2802
Banca Feroviara, instituţie de credit controlată de omul de afaceri Valer Blidar, a trecut la sistem unitar de ad­ministrare, întrucât „structura societăţii şi gradul de dezvoltare al activităţii din prezent nu justifică menţinerea unui sistem de administrare complex aşa cum este sistemul de administrare dualist“, potrivit unui document publicat în Monitorul Oficial.
 
Astfel, membrii di-rectoratului devin di­rectori cu atribuţii de­legate de conducere ce vor forma un comitet de conducere, cu un mandat de doi ani de la data numirii. Ion Anca, Radu Petrea şi Răzvan Rădulescu sunt membrii comitetului de con­ducere.
 
Consiliul de supraveghere al băncii era format din Lucian Isar, fost vicepreşedinte al Bancpost, Jose Ferrer Lorenzo şi Corina Blidar, fiica omului de afaceri care controlează banca. Isar, 38 de ani, fusese desemnat preşedinte al consiliului de administraţie al Băncii Feroviara în luna august din 2014, când acţionarii băncii au votat trecerea la sistem dualist.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO