Bănci și Asigurări

BNR a aprobat numirea Mirelei Virginia Medelean în funcţia de Director General Adjunct Proiecte şi Operaţiuni la BRD

BNR a aprobat numirea Mirelei Virginia Medelean în...

Autor: Roxana Rosu

02.06.2021, 12:28 170

BRD - Groupe Societe Generale a anunţat miercuri că BNR a aprobat numirea Mirelei Virginia Medelean în funcţia de Director General Adjunct Proiecte şi Operaţiuni al băncii, pe o perioadă de 4 ani.

Consiliul de Administraţie al BRD a decis în decembrie 2020 numirea ei în poziţia de vicepreşedinte al băncii,  în locul lui Francois Jose Aldeguer, care a renunţat la funcţie din motive perso­nale începând cu 31 ianuarie 2021.

Mirela Medelean are 25 de ani de experienţă în domeniul bancar, dintre care 17 ani în funcţii de conducere. Ea a fost în BRD director adjunct analiza aface­ri­lor la Depar­ta­mentul Proiecte şi Orga­ni­zare, di­rector ad­junct la Depar­ta­mentul Proiec­te şi Orga­ni­zare, director re­ţea sisteme şi procese în De­par­ta­men­tul de adminis­tra­re a reţelei, di­rec­tor ad­junct al Departa­men­tului de Resurse Uma­ne, director în Departamentul de Busi­ness Intelligence (2016 - 2019), director exe­cutiv în Departamentul de resurse umane (2019-2020).

Ea a absolvit Universitatea de Vest din Timişoara, Facultatea de Ştiinţe Economice, şi are un master în ştiinţe economice pe Evaluarea şi diagnosticarea afacerii.

Francois Jose Aldeguer, 60 de ani, are o experienţă profesională de peste 34 de ani dintre care 22 de ani în cadrul grupului francez Société Générale. El a fost director general adjunct la BRD din iulie 2017.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO