Bănci și Asigurări

Bogdan Neacşu, CEC Bank: Băncile sunt bine capitalizate şi pregătite să facă faţă provocărilor

ZF CEC Bank „Investiţi în România” Cluj-Napoca

Bogdan Neacşu, CEC Bank: Băncile sunt bine capitalizate...

Autor: Răzvan Botea

21.09.2022, 17:27 109

Bogdan Neacşu, directorul general CEC Bank, a spus, la conferinţa regională ZF CEC Bank „Investiţi în România” de la Cluj-Napoca, că sistemul bancar este bine capitalizat şi pregătit să facă faţă provocărilor macroeconomice.

„Vorbim de un sistem bancar capitalizat şi pregătit să facă faţă provocărilor. Am început cu acest lucru încă din momentul în care a izbucnit pandemia, iată că acum vorbim de un alt context, apropo de conflictul militar de la graniţe, şi iată că facem faţă”, a spus el.

ZF şi CEC Bank organizează, al Cluj Napoca, o nouă conferinţă regională. La eveniment participă unii dintre cei mai mari investitori  - străini şi români – cele mai importante companii, cei mai mari angajatori şi unii dintre cei mai mari antreprenori români

„Antreprenoriatul românesc este din ce în ce mai dornic să reziste şi să ducă aceste businessuri mai departe şi, pentru acest lucru, trebuie să vă felicit, pentru că nu este un lucru uşor. Sistemul bancar românesc este pregătit să susţină economia reală”, a mai spus Bogdan Neacşu, în deschiderea evenimentului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO