Borut Vujcic, fost country supervisor în cadrul diviziei responsabile cu activităţile internaţionale a Société Générale, a fost numit la conducerea BRD-Sogelease

20 mar 2018 Autor: Anelis Baciu

Noul şef al BRD Sogelease lucrează în cadrul grupului francez din 2004 şi are o experienţă de management de peste 23 de ani în domeniul bancar şi al serviciilor financiare.

BRD Sogelease, divizia de leasing financiar a băncii cu acelaşi nume, şi-a schimbat din acest an directorul general, în locul cehului Jan Kotik fiind numit Borut Vujcic, fost country supervisor în cadrul diviziei responsabile cu activităţile internaţionale a Société Générale. Înainte de a fi country supervisor, în perioada 2011 - 2014, noul şef al BRD Sogelease a fost director general adjunct la Société Générale Ghana, Africa de Vest.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2018

 
Cuvinte cheie:
brd
, societe generale
, activitati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide