Bănci și Asigurări

BRD a acordat 3 mil. euro Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” pentru modernizarea şi extinderea centrului de pregătire pentru tineri

BRD a acordat 3 mil. euro Academiei de Fotbal „Gheorghe...

Autor: Roxana Rosu

26.10.2020, 14:08 1189

 

 

BRD a acordat o finanţare de peste 3,5 milioane euro către FC Viitorul Constanţa, cea mai mare parte din sumă, circa 3 milioane euro, fiind destinată modernizării şi extinderii centrului de pregatire sportivă „Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”.

”Acest proiect de investiţii marchează încă o etapă în parteneriatul nostru cu FC Viitorul şi cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” - unul dintre reperele europene în materie de educare, formare şi lansare a tinerilor fotbalişti în sportul profesionist. Suntem mândri să însoţim de peste zece ani Academia si Clubul, chiar de la începutul proiectului, în drumul lor către performanţă atât în sport, cât şi în business”, a spus Yves Lallemand, Director General adjunct al BRD, coordonator al polului Corporate.

Facilitatea de credit este destinată atât finanţării proiectelor de investiţii, cât şi derulării în condiţii optime a activităţii curente a companiei.

Din total, aproximativ 3 milioane euro au acoperit extinderea centrului de pregătire cu spaţii destinate cazării juniorilor, antrenamentelor şi recuperării, precum şi cu o zonă administrativă nouă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO